VPN Unlimited recension

2.5/5

VPN Unlimited är en dussin VPN-tjänst, som inte kan utmärka sig från konkurrenterna.

Höjdpunkter

VPN Unlimited recension

2.5/5

Recension VPN Unlimited recension

vpn-unlimited-landningssida-liten

Snabba fakta

Pris från Ca. 42 kr/mån
Fungerar med Windows, Mac, iOS, Android och Linux
Antal samtidiga enheter 5
Webbsida på svenska Nej
Program på svenska Nej

Hastighetstest

  Max 250 Mbps Minskning på
Sverige 143 43%
USA 41 84%
Storbritannien 102 59%
Genomsnitt 95 62%

Snabbt svar för dig som har bråttom

VPN Unlimited är ett ganska dåligt VPN-alternativ som jättar som exempelvis Cyberghost och ExpressVPN springer mil runt.

Vi rekommenderar att du hoppar vidare till vår samlingsartikel om de bästa VPN-tjänsterna, i stället för att läsa vidare i recensionen.

Lär dig mer om VPN Unlimited

USA-baserade VPN Unlimited bjussar på en relativt liten serverpark, vilket inte alltid är negativt, men i regel är det ”ju större desto bättre” som gäller – som flickan sa. Men i detta fallet spelar storleken ingen som helst roll, det går snabbt – och kan beskrivas som ganska viktigt det med.

Läs mer: OVPN är en snabb, svensk VPN-tjänst.

Nog tramsat. VPN Unlimited klarade sig utmärkt i våra tester. Kundsupport-gänget var både kunniga samt trevliga, och svarade kvickt som attan. Alla viktiga krypteringsformer finns tillgängliga, Netflix samt BBC iPlayer kan låsas och prisläget ser riktigt trevligt ut.

VPN Unlimited är dessutom en av få VPN-leverantörer som erbjuder livstidsabonnemang, men då måste vi dock offra en ganska rejäl slant.

Sammanfattningsvis: Konkurrensen är stenhård inom VPN-branschen, och även om VPN-Unlimited gör ett mycket bra jobb med i princip allt saknas fortfarande direktchatt, appar för Linux och annat som särskiljer mycket högpresterande VPN-leverantörer från extremt högpresterande sådana.

Men ta mig inte fel – VPN Unlimited är ett acceptabelt val – men det finns samtidigt betydligt bättre alternativ tillgängliga lite längre upp i topplistan.

Läs mer: Vad är VPN? [En fullständig guide för nybörjare!]

Fördelar med VPN Unlimited recension
  • Inga säkerhetsläckor
  • Apparna är ganska bra
  • Inga känsliga loggar sparas
Nackdelar med VPN Unlimited recension
  • Ingen Kill Switch för iOS eller Android
  • Låser inte upp amerikanska Netflix
  • Låser inte upp BBC iPlayer
  • Inga VPN-appar på svenska
  • Lite VPN för pengarna
Innehåll
Kundservice
Höjdpunkter

Vanliga frågor och svar om VPN Unlimited recension

Är VPN Unlimited en billig VPN-tjänst?

Du måste betala från omkring cirka 42 kronor per månad för ett VPN Unlimited-abonnemang, vilket medför att VPN Unlimited inte räknas som en billig VPN. Hos Cyberghost, som även är bäst i test, behöver du bara betala cirka 20 kr/mån med vår rabattlänk.

Sparar VPN Unlimited känsliga loggar?

VPN Unlimited sparar inga känsliga loggar, vilket betyder att du kan fildela utan att behöva oroa dig för myndigheter eller upphovsrättslobbyn. VPN Unlimited hade varit en perfekt VPN för fildelning om de hade varit lite billigare och erbjudit snabbare servrar.

Är VPN Unlimited en säker VPN?

När vi testade VPN Unlimited upptäckte vi inga IP- eller DNS-läckor, vilket medför att vi kan fastställa att VPN Unlimited är en säker VPN. Men bara för att VPN Unlimited är säkra, betyder inte de att vi rekommenderar dem. Det finns VPN-tjänster som är mycket bättre än denna.

Vad tycker du om VPN Unlimited recension?

There are no reviews yet. Be the first one to write one.