Om oss

Webbhotello drivs av personer med lång erfarenhet inom webben, passiva inkomster och webhosting. Vi har under en lång tid drivit ett flertal hemsidor som tillsammans har tiotusentals besökare varje månad. Vad detta innebär är att vi vet vikten i att ha ett bra webbhotell, och hur man kan utskilja ett bra webbhotell från ett mindre bra webbhotell.

Vi har på ett eller annat sätt arbetat med webben och hemsidor sedan tidigt 2000-tal och är väl medvetna om hur företag som bedriver sina verksamheter på internet är beroende av ett bra webbhotell. Vi anser att hosting är så pass kritiskt för många företag att vi valt att djupdyka i ämnet, och skapa den hemsida du besöker just nu – Webbhotello.se.

Vi brinner för att skapa hemsidor på internet, och för att kunna göra det så måste man ha ett webbhotell och en tillhörande domän till hemsidan. Vi driver denna hemsida för att du ska kunna hitta relevant information kring det bästa webbhotellet och för att du inte ska göra samma misstag som oss och förlita sig på undermåliga leverantörer av webbhotell.

Webbhotello.se recenserar och jämför webbhotell, virtuella servrar, dedikerade servrar och VPN-tjänster. Vi är en oberoende part som baserar våra recensioner på våra faktiska åsikter kring det specifika webbhotellet, och premierar inte webbhotell som betalar bra för sina recensioner. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som användare att använda, och du behöver varken skapa ett konto eller lämna ifrån dig någon form av information för att ta del av våra recensioner och utlåtanden av de olika webbhotells-aktörerna.

På denna hemsida hittar du recensioner, erbjudanden och artiklar kring webbhotell och hur man tjänar pengar på internet.

Hemsidan finansieras via intäkter från webbhotellen, vad detta innebär är att när du klickar dig vidare till webbhotellet och genomför din beställning så får vi provision på köpet. Hur mycket vi får i provision från webbhotellen påverkar inte våra utlåtanden av webbhotellen i fråga.

Vilka är det som driver Webbhotello.se?

Det är jag, Markus H, som ligger bakom det redaktionella materialet här på Webbhotello.se. Jag har under en lång tid drivit ett flertal webbsidor som tillsammans har tiotusentals besökare. Det innebär bland annat att jag enkelt kan särskilja ett bra webbhotell från ett dåligt webbhotell.

Som SEO-skribent vet jag dessutom vikten av att man har ett bra webbhotell. Med laddningstider som ligger över cirka 3 sekunder spelar det ingen roll hur bra man skriver. Då gräver Google ner dina artiklar långt ner i sökresultaten, vilket medför att allt arbete man lagt ner är som ogjort.

Även min kollega Peter arbetar som SEO-skribent, precis som jag. Peter är ofta den som säger till när jag är allt för positiv.

– Det där webbhotellet är ju faktiskt inte så bra som de själva påstår!

Får man ibland höra. Då gäller det att rätta sig i ledet, för Peter vet verkligen vad han snackar om.

Peter korrekturläser samtliga artiklar innan de publiceras på denna webbsida. Han kommer även med artikelförslag, med nya ämnen som han tycker jag ska uppmärksamma.

Jag vill påstå att vi är en gyllene duo. Jag och Peter har praktiska erfarenheter av över 20 webbhotellsleverantörer, vilket bör märkas i de recensioner och tester vi publicerar.

Allt gott!

Marcus och Peter.