2/5

BoxPN presterar inte bra, så vi tycker att du ska hålla dig borta från dem.

Höjdpunkter
2/5

Recension BoxPN

boxpn-landningssida-696x

Snabba fakta

Pris från Ca. 30 kr/mån
Fungerar med Windows, Mac, iOS, Android och Linux
Antal samtidiga enheter 5
Webbsida på svenska Nej
Program på svenska Nej

Hastighetstest

 

  Max 250 Mbps Minskning på
Sverige 152 39%
USA 85 66%
Storbritannien 101 60%
Genomsnitt 113 55%

Ett snabbt svar för dig som har bråttom

BoxPN erbjuder en VPN-tjänst som presterar under medel. Den kan inte mäta sig med högpresterande VPN-tjänster som Cyberghost, Surfshark och ExpressVPN. Läs mer om dem i stället, och ta dig bort från den här recensionen. Det är vårt ärliga råd.

Mer information om BoxPN

Seychelliska BoxPN gör mycket, men långtifrån allt rätt. Om vi börjar med att fokusera på det positiva är prisnivån ganska trevlig. Loggpolicyn är dessutom lättbegriplig och säker, och Bittorrent- och p2p-trafik tillåts överallt.

För att nämna några av de frågetecken som uppstod är kundsupporten allt som oftast bemannad av en chatbot. Utöver detta är serverhastigheterna inte något att hoppa högt över, och serverparken kan beskrivas som något liten.

Visst, många toppresterande VPN-aktörer förfogar över mindre serverparker – men då går det bättre undan än så här.

Läs mer: Hur fungerar en VPN?

För att avsluta klagosången är deras rykte online ganska okej, men långtifrån lika bra som hos de VPN-aktörer du hittar högre upp i topplistan.

I korthet kan BoxPN inte rekommenderas då de har svårt att utmärka sig gentemot konkurrenterna.

Varför nöja sig med en ”ganska bra” VPN-tjänst när toppalternativen i den artikeln där vi jämför de bästa VPN-tjänsterna?

Fördelar med BoxPN
  • Snygga VPN-appar
  • Inga säkerhetsläckor
  • Låser upp Netflix i USA
  • Sparar inga känsliga loggar
Nackdelar med BoxPN
  • Få servrar
  • Långsamma servrar
  • Lite VPN för pengarna
  • Långsam fildelning
  • Ingen Kill Switch för mobiler eller Mac
Innehåll
Kundservice
Höjdpunkter

Vanliga frågor och svar om BoxPN

Är BoxPN en billig VPN-tjänst?

BoxPN kostar från cirka 30 kronor per månad, vilket är ett normalt månadspris för en VPN-tjänst. Vi rekommenderar dock att du lägger några kronor extra för en bättre VPN-tjänst, likt den du kan läsa mer om i vårt test av OVPN. Den VPN-tjänsten erbjuder även kundsupport på svenska.

Kan jag fildela anonymt med BoxPN?

Du kan fildela anonymt med BoxPN, men snabbt går det inte. Mer specifikt är det bra att BoxPN inte sparar några känsliga loggar, så att upphovsrättslobbyn kan hållas på avstånd. Men se till att välja en VPN som håller måttet i stället, med både snabba VPN-servrar och en vattentät loggpolicy.

Erbjuder BoxPN en pengarna tillbaka-garanti?

BoxPN erbjuder en pengarna tillbaka-garanti på 7 dagar, vilket är lite väl kort. Inom VPN-branschen är det nämligen standard med en öppet köp-period på cirka 30 dagar, så BoxPN presterar dåligt även här. Bäst i branschen är Cyberghost, som erbjuder en pengarna tillbaka-garanti på 45 dagar.

Vad tycker du om BoxPN?

Rätt dåliga

Rated 2,0 out of 5
07/09/2021

Har en kompis som provat dem trots att jag har Surfshark och tipsat han om det. Han får skylla sig själv, för att han tog en VPN som typ ingen hört talas om förutom den här sajten typ…

John