4/5

GooseVPN är en holländsk VPN-aktör som presterar bra. Kolla gärna om de fortfarande har livstidsabonnemang, då får du en bra deal.

Höjdpunkter
4/5

Recension GooseVPN

Snabba fakta

Egenskap
Pris frånCa. 27 kr/mån
Fungerar medWindows, Mac, iOS, Android och Linux
Antal samtidiga enheter5
Webbsida på svenskaNej
Program på svenskaNej

Hastighetstest

Max 250 MbpsMinskning på
2298%
20418%
19522%
20916%

Nederländska GooseVPN är en medelstor, och i mina ögon lite förbisedd VPN-leverantör. Men de behöver knappast skämmas för sig. Företaget erbjuder 114+ servrar i 32+ länder, och de maskiner jag kopplade upp mig mot var rappa som bara den.

Tips: Jämför gärna GooseVPN mot de bästa VPN-tjänsterna i Sverige!

Företaget erbjuder egenutvecklade appar för Windows, Mac, iOS samt Android, och det går även bra att koppla upp smarta TV-apparater, routrar samt Chrome OS- och Rasberry Pi-enheter.

En annan sak som gör GooseVPN unik är att de inte har satt någon gräns på hur många enheter vi kan koppla upp samtidigt. Ett ”obegränsat antal” uppkopplade enheter brukar förvisso oftast betyda omkring 20-25 stycken. Om vi använder fler uppkopplingar än så är risken stor att vi blir kontaktade av kundsupporten som förmodligen undrar vad vi håller på med.

Säkerhetsmässigt finns det heller ingenting att anmärka på och det går även bra att komma åt Netflix amerikanska utbud om vi kopplar upp oss mot en nordamerikansk server. Torrenting och p2p tillåts på samtliga servrar och när en test-torrent hyvlades ner gick det undan rejält.

Men vad ska vi klaga på då? Det enda som jag uppmärksammade var att BBC iPlayer inte fungerade på de brittiska servrarna samt att det inte går att betala via Bitcoin. Utöver det – nada.

Prisläget är dessutom mycket bra, och du borde för övrigt satsa på det längsta abonnemanget för att kunna tjäna en hacka.

Fördelar med GooseVPN
  • Inga känsliga loggar sparas
  • Anonym fildelning tillåts
  • Ganska snabba hastigheter
  • Inga säkerhetsläckor
  • Du får koppla upp 20+ enheter
Nackdelar med GooseVPN
  • Ingen Kill Switch för Android
Innehåll
Kundservice
Höjdpunkter

Vanliga frågor och svar om GooseVPN

Vad kostar GooseVPN?

GooseVPN kostar från cirka 26 kronor per månad, men vi rekommenderar i stället att du satsar på Cyberghost. De kostar bara från cirka 20 kr per månad och presterar bättre.

Erbjuder GooseVPN ett livstidsabonnemang?

GooseVPN har erbjudit ett livstidsabonnemang, och kommer förmodligen att göra det igen. Ta gärna en titt på GooseVPN:s webbsida för att få reda på om livstidsabonnemanget kommit tillbaka.

Vad tycker du om GooseVPN?

Hur nöjd som helst

07/09/2021

Tycker de funkar skitbra, tvek om Magnus o co ens har testat denna VPennen..

KiaFia

Helt ok

04/09/2021

De har ett bra livstidsabonnemang.. Vart kund ett tag nu, och känner att de sköter sig bra..

Martin

Tycker det finns bättre VPN-företag

04/09/2021

Skulle kört på Cyberghost i stället. Är kund där sedan typ 3 år tillbaka..

Magnus